این بافت به پرده بکارت معروف است که در واژن قرار دارد و ورودی واژن را می پوشاند. معمولاً زمانی که ناقل در ماه چهارم بارداری خود است، زمانی که نوزاد دختر هنوز در رحم است، شروع به تشکیل میکند. پرده بکارت ممکن است شکافته یا پاره شود. با این حال، آسیب ممکن است جبران ناپذیر نباشد. آسیب فقط با روش های جراحی قابل درمان است.
چرا مردم می خواهند جراحی ترمیم پرده بکارت را انتخاب کنند؟
دلایل پشت پرده جراحی یا جراحی ترمیم پرده بکارت می تواند بسته به شرایط فردی و اعتقادات فرهنگی یا شخصی متفاوت باشد. برخی از دلایل رایج عبارتند از: انتظارات فرهنگی یا مذهبی پیرامون باکرگی، فشار جامعه، تمایلات شخصی برای حفظ یکپارچگی پرده بکارت به دلایل فرهنگی یا سنتی یا حتی موارد تجاوز جنسی که در آن فرد میخواهد احساس کامل بودن جسمی و روانی را به دست آورد. توجه به این نکته ضروری است که تصمیم برای انجام عمل هایمنوپلاستی یک تصمیم شخصی است و افراد باید با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنند تا در مورد انگیزه ها، انتظارات و هرگونه خطر یا جایگزین بالقوه صحبت کنند.
چه کسی کاندیدای مناسب برای هیمنوپلاستی است؟
ممکن است انگیزه های جنسی یا غیرجنسی وجود داشته باشد. اگر می خواهید بافت پرده بکارت خود را جایگزین کنید یا اگر بافت پرده بکارت ندارید، ممکن است کاندیدای ایده آل برای این عمل باشید. زنان مجردی که می خواهند ثابت کنند پرده بکارت آنها نشکن باقی مانده است، در صورت کشف خلاف آن، می توانند جراحی را انتخاب کنند. به طور معمول، زنانی که قبلا بارداری داشته اند این روش را برای تقویت عضلات ناحیه واژن انتخاب می کنند.
روش هایمنوپلاستی چگونه است؟
هیمنوپلاستی یا جراحی ترمیم پرده بکارت معمولاً شامل مراحل زیر است:
- مشاوره: این فرآیند با مشاوره با جراح پلاستیک واجد شرایط ما که در زمینه هایمنوپلاستی تخصص دارد آغاز می شود. در طول این مشاوره، فرد می تواند انگیزه ها، انتظارات و هر گونه نگرانی در مورد این روش را مورد بحث قرار دهد.
- ارزیابی قبل از عمل: قبل از جراحی، جراح ما معاینه کامل ناحیه واژن را برای ارزیابی وضعیت پرده بکارت و تعیین مناسب ترین روش برای ترمیم انجام می دهد.
- بیهوشی: هایمنوپلاستی را می توان با بی حسی موضعی با یا بدون آرامبخش یا با بیهوشی عمومی بسته به ترجیح فرد و توصیه جراح انجام داد.
- ترمیم پرده بکارت: جراح با استفاده از تکنیک های مختلف پرده بکارت را با دقت ترمیم یا بازسازی می کند. این ممکن است شامل بخیه زدن بافت پرده بکارت موجود به هم یا ایجاد یک ساختار جدید پرده بکارت با استفاده از بافت اطراف واژن باشد.
- بهبودی و مراقبت های بعد از عمل: پس از جراحی، دستورالعمل هایی در مورد مراقبت های بعد از عمل، از جمله اقدامات بهداشتی مناسب و هرگونه محدودیت یا احتیاط که باید رعایت شود، به فرد داده می شود. برای مدیریت ناراحتی و جلوگیری از عفونت، داروهای مسکن همراه با آنتی بیوتیک برای شما تجویز می شود.
- بهبودی و نتایج: روند بهبودی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما معمولاً چند هفته طول میکشد. پرده بکارت ترمیم شده باید به تدریج ظاهر خود را بازیابد و از هرگونه فعالیت جنسی در طول دوره بهبودی خودداری شود تا امکان بهبودی مناسب فراهم شود.
- ۰۲/۱۲/۲۲
- سامرند سلیمی