سلامت روج و جسم

مطالب پزشکی و روانشناسی

سلامت روج و جسم

مطالب پزشکی و روانشناسی

  • ۰
  • ۰

 

درمان روانکاوی نوعی روان درمانی است که بر ضمیر ناخودآگاه و تأثیر آن بر رفتار تمرکز دارد. در اوایل دهه 1900 توسط زیگموند فروید توسعه یافت. این نوع درمان همچنین رابطه بین درمانگر و بیمار را بررسی می کند. همچنین به چگونگی تأثیر تجربیات گذشته بر رفتار فعلی می پردازد.

روانکاوی نوعی درمان روانکاوی است که برای درمان بیماری های روانی مانند افسردگی و اضطراب استفاده می شود . این شامل بررسی ضمیر ناخودآگاه و تأثیر آن بر رفتار است. این نوع درمان همچنین به چگونگی تأثیر تجربیات گذشته بر رفتار فعلی می پردازد. برای ارتباط با بهترین مرکز روانکاوی در تهران اینجا کلیک کنید

تکنیک های مختلف روان درمانی

 

انجمن آزاد

این تکنیک درمان روانکاوانه شامل بیمار می شود که هر چه به ذهنش می رسد را بدون سانسور افکارش می گوید. این به درمانگر اجازه می دهد تا درک بهتری از افکار و احساسات ناخودآگاه بیمار به دست آورد. همچنین به درمانگر کمک می‌کند تا مکانیسم‌های دفاعی را که ممکن است بیمار استفاده می‌کند شناسایی کند.

تعبیر خواب

این تکنیک شامل تفسیر نمادها و استعاره های موجود در رویاها است. این می تواند به درمانگر کمک کند تا درک بهتری از افکار و احساسات ناخودآگاه بیمار به دست آورد. همچنین می تواند به آشکار کردن هرگونه درگیری یا مسائل پنهانی که ممکن است بیمار با آن دست و پنجه نرم کند کمک کند.

تجزیه و تحلیل انتقال

این تکنیک شامل تجزیه و تحلیل واکنش های بیمار به درمانگر است. هدف این است که مشخص شود آیا هر یک از این واکنش ها از شخص دیگری در زندگی بیمار (مانند والدین یا همسر) منتقل می شود یا خیر. این می تواند به کشف مسائل عاطفی حل نشده ای که ممکن است باعث ایجاد مشکلات در زندگی بیمار شود کمک کند. گاهی اوقات می توان این مسائل حل نشده را در درمان بررسی کرد، و گاهی اوقات ممکن است نیاز باشد که خارج از درمان با آنها برخورد شود.

درمان روانکاوی با چه کمکی می کند؟

 

افسردگی

این درمان می تواند به افراد مبتلا به افسردگی کمک کند تا احساسات و افکار خود را کشف کنند. این می تواند به آنها کمک کند تا بفهمند چرا این احساس را دارند و راه های جدیدی برای کنار آمدن با مشکلات خود بیابند. همچنین ممکن است به آنها کمک کند تا اطلاعات بیشتری در مورد سابقه خانوادگی خود پیدا کنند، و اینکه چگونه این ممکن است آنها را تحت تاثیر قرار دهد. گاهی اوقات، روانکاوی همراه با دارو استفاده می شود.

اضطراب

این درمان می تواند به افرادی که با اضطراب دست و پنجه نرم می کنند کمک کند تا بفهمند چرا اینقدر احساس اضطراب می کنند و راه هایی برای مقابله با ترس های خود بیابند. همچنین می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا بفهمند گذشته‌شان چه تأثیری بر آنها داشته است. همچنین به افراد کمک می کند تا حس بهتری از عزت نفس ایجاد کنند، که می تواند به کاهش اضطراب در آینده کمک کند.

استرس

این درمان می تواند برای افرادی که تحت استرس زیادی هستند مفید باشد. این می تواند به آنها کمک کند تا بفهمند چرا اینقدر استرس دارند و چگونه گذشته آنها ممکن است بر آنها تأثیر بگذارد. همچنین به افراد کمک می کند تا یاد بگیرند که چگونه با موقعیت های دشوار به شیوه ای مثبت تر برخورد کنند. این امر می‌تواند برای آنها راحت‌تر با استرس در آینده کنار بیاید.

تروما

افرادی که تروما را تجربه کرده اند ممکن است متوجه شوند که روانکاوی می تواند بسیار مفید باشد. این می تواند به آنها اجازه دهد تا آنچه را که برای آنها اتفاق افتاده است، و اینکه چگونه این موضوع بر زندگی آنها تأثیر گذاشته است، کشف کنند. همچنین می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا بفهمند چرا به شیوه‌ای که واکنش نشان داده‌اند، و راه‌های جدیدی برای مقابله با تروما پیدا کنند.

اعتیاد

افرادی که به مواد مخدر یا الکل معتاد هستند ممکن است متوجه شوند که این نوع درمان به آنها کمک می کند تا بفهمند چرا معتاد شده اند و چگونه بر زندگی آنها تأثیر گذاشته است. همچنین می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا استراتژی‌هایی برای مقابله با اعتیاد و هوشیار ماندن ایجاد کنند. گاهی اوقات، روانکاوی در ترکیب با انواع دیگر درمان مانند سم زدایی و توانبخشی استفاده می شود.

اختلالات خوردن

افراد مبتلا به اختلالات خوردن اغلب متوجه می شوند که روانکاوی می تواند به آنها کمک کند تا دلایل اصلی اختلال خود را درک کنند. همچنین می تواند به آنها کمک کند تا نگرش سالمی نسبت به غذا و بدن خود ایجاد کنند و یاد بگیرند که چگونه با احساسات دشوار به روشی سالم کنار بیایند.

  • ۰۳/۰۹/۱۸
  • سامرند سلیمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی