سلامت روج و جسم

مطالب پزشکی و روانشناسی

سلامت روج و جسم

مطالب پزشکی و روانشناسی

۴ مطلب در مرداد ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

برای کسانی که با اضطراب اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند، رسیدگی به علت اصلی این اختلال کلید بهبودی پایدار است. اضطراب اجتماعی وضعیتی است که میلیون ها نفر در سراسر جهان از آن رنج می برند.

طبق گزارش موسسه ملی سلامت روان ، اختلال اضطراب اجتماعی سومین اختلال روانی شایع در ایالات متحده است. مطالعات نشان می دهد که اضطراب اجتماعی تقریباً 15 میلیون بزرگسال را تحت تأثیر قرار می دهد.

اختلال اضطراب اجتماعی با ترس شدید از موقعیت های اجتماعی مشخص می شود. افرادی که با اضطراب اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند ممکن است احساس کنند در این موقعیت ها تحت نظر و قضاوت هستند.

در حالی که بسیاری از درمان ها مانند درمان و دارو در دسترس هستند، برخی از افراد ممکن است هنوز با علائم اضطراب اجتماعی دست و پنجه نرم کنند. این به این دلیل است که آنها به علت اصلی اضطراب اجتماعی خود توجهی نکرده اند.

اضطراب اجتماعی چیزی فراتر از خجالتی بودن است

بسیاری از مردم فکر می کنند که اضطراب اجتماعی فقط خجالتی است، اما این درست نیست. اضطراب اجتماعی یک بیماری روانی واقعی است که افراد زیادی را تحت تاثیر قرار می دهد. این چیزی بیش از احساس خجالت یا ناراحتی در موقعیت های اجتماعی است.

اختلال اضطراب اجتماعی (SAD) یک ترس شدید و مداوم از قضاوت، تمسخر یا خجالت در موقعیت های اجتماعی است. می تواند در کار، مدرسه و روابط شخصی تداخل ایجاد کند. افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی ممکن است از موقعیت های اجتماعی اجتناب کنند یا آنها را با پریشانی شدید تحمل کنند.

علائم اختلال اضطراب اجتماعی شامل انواع احساسات و رفتار است. این رفتارها و احساسات ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد اما عموماً در افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی وجود دارد.  

در اینجا چند نمونه از علائم مرتبط با اختلال اضطراب اجتماعی آورده شده است: 

  • احساس عصبی بودن
  • احساس خودآگاهی در اطراف گروهی از افراد
  • اضطراب از بودن در کنار دیگران
  • با فرض اینکه دیگران در حال تماشا یا قضاوت هستند
  • ترس از گفتن یا انجام کاری شرم آور

 

افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی ممکن است علائم فیزیکی مانند ضربان قلب سریع، تعریق و لرز را نیز داشته باشند. آنها همچنین ترس و وحشت شدیدی را در محیط های اجتماعی تجربه می کنند. این می تواند باعث شود که آنها به طور کلی از موقعیت های اجتماعی دوری کنند و منجر به انزوا و تنهایی شود.

علت اصلی اضطراب اجتماعی

هیچ دلیل ریشه‌ای برای اضطراب اجتماعی وجود ندارد. در عوض، از ترکیبی از عوامل ناشی می شود که می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. برخی از شایع ترین علل اضطراب اجتماعی عبارتند از:

  • عزت نفس ضعیف یا عدم اعتماد به نفس
  • باورهای اصلی منفی در مورد خود
  • مهارت های مقابله ای ناکارآمد
  • خودآگاهی بیش از حد و ترس از قضاوت

 

پرداختن به این علل زمینه ای برای غلبه بر اضطراب اجتماعی ضروری است. اگر کسی بتواند عوامل مؤثر در اضطراب اجتماعی آنها را شناسایی کند، می تواند روی آنها کار کند و در نهایت بر آنها غلبه کند.

چگونه به علت اصلی اضطراب اجتماعی رسیدگی کنیم؟

اساساً سه مرحله برای رسیدگی به علت اصلی اضطراب اجتماعی وجود دارد .

  • علت اصلی را شناسایی و درک کنید
  • روی حل مشکلات اساسی کار کنید
  • برنامه ای برای مدیریت و پیشگیری از اپیزودهای بعدی اضطراب اجتماعی تهیه کنید

 

ممکن است دشوار باشد، اما مهم است که به یاد داشته باشید که امید و کمک در دسترس است. درمانگران، مشاوران و گروه‌های حمایتی می‌توانند کمک ارزنده‌ای در حل مشکلات اساسی ارائه دهند. کتاب‌های خودیاری و منابع آنلاین زیادی وجود دارد که می‌تواند در تدوین برنامه‌ای برای مدیریت اضطراب اجتماعی مفید باشد.

مدل شناختی- رفتاری اضطراب اجتماعی

بر اساس مدل شناختی- رفتاری، اضطراب اجتماعی ناشی از نگاه تحریف شده به خود و جهان پیرامون است. افرادی که از این عارضه رنج می برند ممکن است فکر کنند که ناتوان، زشت یا احمق هستند. آنها ممکن است از افکاری که مردم در مورد آنها قضاوت می کنند ناراحت شوند و آنها را تأیید نکنند. این افکار منفی می تواند منجر به اضطراب و رفتارهای اجتنابی شود.

با این حال، مدل شناختی-رفتاری ثابت نیست. با درمان قابل تغییر است. درمانگران از درمان شناختی-رفتاری (CBT) برای کمک به افراد در شناسایی و به چالش کشیدن افکار منفی خود استفاده می کنند. از طریق CBT، افراد یاد می گیرند که چگونه با اضطراب خود به طور مؤثرتری کنار بیایند.

به چالش کشیدن افکار و باورهای منفی

برای پرداختن به علت اصلی اضطراب اجتماعی، باید افکار منفی را که به این بیماری دامن می زنند، به چالش کشید. این به معنای شناسایی و زیر سوال بردن افکاری است که در موقعیت های اجتماعی احساس اضطراب یا ناراحتی می کند. علاوه بر این، مهم است که مفروضاتی را که این افکار را پشتیبانی می کنند، به چالش بکشیم.

اگر فردی اغلب فکر می کند که به اندازه کافی خوب نیستند، این افکار فقط به اضطراب او کمک می کند. بنابراین الگوی تفکر منفی ممکن است آرامش و لذت بردن از تعاملات اجتماعی را دشوارتر کند. به چالش کشیدن این افکار می تواند برای برخی دشوار باشد. با این حال، ضروری است که با خود صادق باشیم و باورهایی را که آنها را هدایت می کنند شناسایی کنیم.

با به چالش کشیدن افکار و باورهای منفی، می توان شروع به شکستن موانعی کرد که آنها را از لذت بردن از تعاملات اجتماعی باز می دارد. این به آنها اجازه می دهد تا موقعیت های اجتماعی را با دید مثبت تری ببینند. در نهایت، هدف این است که افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی در موقعیت های اجتماعی احساس راحتی بیشتری کنند. 

نکاتی برای غلبه بر اضطراب اجتماعی

چندین کار وجود دارد که افراد می توانند برای غلبه بر اضطراب اجتماعی انجام دهند. برخی افراد دریافتند که درمان یا دارو کمک می کند. در حالی که دیگران متوجه می شوند که کتاب های خودیاری یا منابع آنلاین ابزارهای مورد نیاز برای شروع غلبه بر ترس های خود را فراهم می کند.

علاوه بر کمک گرفتن از متخصصان، برخی نکات می تواند برای هر کسی که با اضطراب اجتماعی دست و پنجه نرم می کند مفید باشد. در مرحله اول، مهم است که به یاد داشته باشید که همه در یک مقطع زمانی احساس خجالت یا اضطراب می کنند. این طبیعی است و به این معنا نیست که آنها محکوم به زندگی با اضطراب اجتماعی برای همیشه هستند.

ثانیاً، تمرین شفقت به خود مهم است. افراد مبتلا به این عارضه نباید خیلی به خودشان سخت بگیرند. آنها باید بپذیرند که دوران سختی را پشت سر می گذارند و با خود ملایم باشند. به یاد داشته باشید که اشتباه کردن اشکالی ندارد و هیچ کس در این سفر تنها نیست.

  • سامرند سلیمی
  • ۰
  • ۰

زوج درمانی می تواند یک روش عملی برای رسیدگی به مشکلات و بهبود سلامت روان بین شرکای یک رابطه عاشقانه باشد. اگر به دنبال اطلاعاتی در مورد چگونگی پیدا کردن یک مشاور ازدواج هستید، جستجوی عبارت " مشاوره ازدواج در نزدیکی من " به شما کمک می کند تا یک درمانگر ماهر را در منطقه خود پیدا کنید که ازدواج و خانواده درمانی یا شکل دیگری از زوج درمانی را ارائه می دهد. به طور معمول، زمانی که افراد به زوج‌درمانی مراجعه می‌کنند، از قبل می‌دانند که مشکلاتی بین آنها و طرف مقابلشان وجود دارد که نمی‌دانند چگونه بدون کمک حرفه‌ای از یک زوج‌درمانگر مؤثر حل کنند. با این حال، می‌توانید برای برنامه‌ریزی برای چالش‌های روابط آینده یا کار کردن از طریق استرس روزانه خانوادگی، در ازدواج و خانواده درمانی شرکت کنید. به طور کلی، زوج درمانی به هر دو طرف نیاز دارد که زمان و تلاش خود را برای دیدن نتایج به اشتراک بگذارند. ممکن است یک درمانگر محلی یا مشاور زوجین برای همکاری پیدا کنید، یا ممکن است ترجیح دهید با یک زوج درمانگر آنلاین ارتباط برقرار کنید.

انواع زوج درمانی

متخصصان بهداشت روان معمولاً آموزش رسمی را همراه با برنامه های آموزشی تخصصی برای رفع نیازهای مختلف تکمیل می کنند. بنابراین، مهم است که یک درمانگر حرفه ای را انتخاب کنید که بتواند به بهترین شکل نیازهای موقعیت و پیشینه خاص شما را برآورده کند. نوع زوج درمانی  که انتخاب می کنید ممکن است به وضعیت رابطه و وابستگی های مذهبی شما نیز بستگی داشته باشد. 

درمان قبل از ازدواج

اگر نامزد هستید یا در مراحل اولیه برنامه ریزی زندگی مشترک خود هستید، برای مثال، ممکن است  مشاوره قبل از ازدواج با یک مددکار اجتماعی بالینی دارای مجوز را انتخاب کنید. افرادی که در یک رابطه عاشقانه هستند اما هنوز ازدواج نکرده اند، می توانند از این زمان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تفکر و رفتار طرف مقابل استفاده کنند. سپس می توانند تکنیک هایی را برای ایجاد یک ازدواج قوی و ایجاد احساس خوشبختی در شراکت خود بیاموزند، یا ممکن است پس از چند جلسه درمانی کوتاه مدت تصمیم بگیرند که ازدواج برای آنها مناسب نیست.

یک خانواده درمانگر

برای افرادی که فرزند دارند، ازدواج و خانواده درمانی ممکن است مفیدتر از  زوج درمانی به تنهایی باشد. والدینی که عقاید متفاوتی در مورد تربیت فرزند دارند، اغلب در ازدواج خود دچار مشکلات و مشاجرات مکرر می شوند. برخی از جلسات ممکن است برای شرکای زندگی به تنهایی باشد، در حالی که سایر جلسات ممکن است شامل بچه ها یا حتی خانواده بزرگ باشد. یک درمانگر ازدواج و خانواده آموزش های خاصی را دریافت می کند تا بتواند با کل خانواده برای حل مسائل ارتباطی و بهبود عملکرد خانواده همکاری کند. این می تواند یکی از محبوب ترین رویکردها برای شرکای صاحب فرزند باشد.

درمانگر ازدواج مذهبی و خانواده درمانگر

اگر مذهب بخش مهمی از زندگی شماست، رهبران مذهبی که به زوج های مذهبی مشاوره می دهند ممکن است به صورت آنلاین یا در جامعه محلی شما در دسترس باشند. ممکن است عاقلانه باشد که برای اطمینان از یافتن یک درمانگر ازدواج و خانواده دارای مجوز یا یک درمانگر روابط که مشاوره مذهبی ارائه می دهد، تحقیق کنید، زیرا ممکن است برخی از مشاوران ازدواج مذهبی مجوز نداشته باشند و نتوانند درمان اخلاقی یا قانونی ارائه دهند.

زوج درمانگرهای جایگزین: چگونه یک مشاور ازدواج، خانواده درمانگر، روانپزشک و موارد دیگر پیدا کنیم

همچنین ممکن است برخی از گزینه های درمانی وجود داشته باشد که ممکن است قبلاً در مورد آنها نشنیده باشید. برای مثال، برخی از درمانگران و متخصصان سلامت روان دارای صلاحیت‌های آموزشی خاص و مدارک پیشرفته هستند، بنابراین می‌توانند به عنوان یک درمانگر ازدواج مجاز که همچنین قادر به تجویز داروها (روان‌پزشکان) یا ارائه رویکردهای درمانی مختلف (مثلاً درمان متمرکز بر عاطفه) است، فعالیت کنند. همچنین می توانید به دنبال درمانگران ازدواج و خانواده دارای مجوز باشید که در کمک به شرکای مبتلا به بیماری روانی و مسائل مربوط به مصرف مواد و همچنین ارائه درمان مؤثر تخصص دارند. به دنبال یک درمانگر ازدواج و خانواده دارای مجوز باشید که روش خاصی مانند درمان گاتمن یا مراقبت های آگاهانه از تروما را ارائه می دهد. اگر قبلاً با یک روانشناس یا یکی دیگر از متخصصان سلامت روان به صورت جداگانه کار می کنید، ممکن است از آنها بپرسید که آیا می توانند شما را به یکی از همکارانشان که ممکن است بتوانند به رابطه شما کمک کنند ارجاع دهند.

 

سوالاتی که باید قبل از رفتن به زوج درمانی از خود و همسرتان بپرسید

در زیر لیست کوتاهی از  سوالات زوج درمانی آمده است که ممکن است به شما و همسرتان کمک کند تا برای اولین جلسات درمانی خود آماده شوید، جایی که احتمالاً ممکن است به مسائل اساسی در رابطه خود بپردازید.

  • چه مسائلی باعث ایجاد مشکل در ازدواج ما می شود؟
  • چه مسائلی برای ما مهم است که حل کنیم؟
  • آیا هر کدام از ما به طلاق فکر می کنیم؟
  • آیا هر دوی ما حاضریم برای موفقیت رابطه خود تلاش کنیم؟
  • آیا این یک دست انداز موقت در جاده است یا مشکلات طولانی مدت داریم؟
  • چه چیزی ما را در مورد یکدیگر آزار می دهد؟
  • احساسات ما نسبت به یکدیگر چیست؟
  • آیا به هم اعتماد داریم؟
  • آیا رابطه صمیمی و زندگی جنسی رضایت بخشی داریم؟
  • آیا هر کدام از ما خیانت کرده ایم یا به دیدن شخص دیگری فکر کرده ایم؟
  • اگر به درمان برویم انتظار داریم چه چیزی تغییر کند؟
  • ارتباط ما چگونه است؟
  • آیا حاضریم برای حفظ رابطه تغییر کنیم؟
  • چگونه می‌توانیم متعهد شویم که خارج از جلسات درمانی، مانند برنامه‌ریزی یک قرار ملاقات معمولی، دور هم جمع شویم؟
  • آیا هر یک از ما مشکلات روانی اساسی داریم که ممکن است بر رابطه تأثیر بگذارد؟

توجه داشته باشید که شما و همسرتان ممکن است پاسخ های کاملا متفاوتی برای این سوالات داشته باشید. برای حل مشکلات لزوماً لازم نیست در مورد همه چیز به توافق برسید، اما اگر می خواهید رابطه خود را بهبود ببخشید و تغییرات مثبتی را مشاهده کنید، ممکن است نیاز به یک نقطه مشترک داشته باشید. نقطه مشترک حتی ممکن است این باشد که هر دوی شما تشخیص می دهید که مسائلی وجود دارد که ممکن است نیاز به رسیدگی داشته باشد.

  • سامرند سلیمی
  • ۰
  • ۰

روانشناسی بالینی حرفه ای باورنکردنی است که به افراد کمک می کند تا از آسیب های گذشته شفا پیدا کنند، یاد بگیرند با بیماری روانی زندگی کنند و با زندگی خود به جلو حرکت کنند. آنها می توانند در هر جایی از بیمارستان های روانپزشکی گرفته تا کلینیک های درمانی خصوصی کار کنند، اما همه آنها دارای چند ویژگی مشترک هستند. در اینجا پنج ویژگی روانشناسان بالینی مؤثر وجود دارد که اگر آنها را نشان دهید، می تواند نشان دهد که شغلی پررونق در روانشناسی خواهید داشت.برای ارتباط با روانشناس زن خوب در تهران اینجا کلیک کنید.

همدلی تکامل یافته است

وقتی به یک روانشناس فکر می کنید، ممکن است در ذهن خود چهره ای فهمیده و رفتاری دلسوزانه ببینید. احتمالاً در حال تصویر کردن کسی هستید که به دنبال درک شماست تا بتواند با شما رفتار کند. خوب، این خوب است، زیرا روانشناسان بالینی مؤثر دارای درجه بالایی از همدلی هستند . این ویژگی به آنها اجازه می دهد تا مشتریان خود را در سطح احساسی درک کنند و با آنها ارتباط برقرار کنند. وقتی آنها تجربیات مشتری خود را از طریق شفقت و درک تأیید می کنند، به آنها کمک می کند تا مسیر بهبودی را بیشتر طی کنند.

گوش دادن فعال

اما بخشی از این درک نیاز به مهارت های خوب گوش دادن دارد. این یک تجربه منفعل نیست. آنها باید با گوش دادن دقیق به مشتریان خود و جستجوی نشانه های کلامی و غیرکلامی، فعالانه در آموزش های درمانی خود شرکت کنند. با دریافت این سیگنال ها، آنها می توانند به دنبال تشخیص و توصیه درمانی باشند. به علاوه، دریافت یک درک جامع از افکار، احساسات و تجربیات مشتری نیز برای ایجاد یک رابطه بلندمدت موثر است.

مهارت های ارتباطی

سپس، هنگامی که آنها گوش دادند، باید زنگ بزنند. و برای انجام این کار، روانشناسان بالینی مؤثر از مهارت های ارتباطی عالی خود استفاده می کنند. هنگامی که آنها تشخیص احتمالی داشتند، باید آن مفاهیم پیچیده روانشناختی را به روشی روشن بیان کنند. این ممکن است مستلزم انطباق سبک ارتباطی آنها با افراد مختلف باشد - مانند بیماران کودک، زوج یا بزرگسال. به طور کلی، آنها باید همدلی، حمایت و راهنمایی خود را برای ایجاد اعتماد و کمک به مشتری در بهبودی منتقل کنند.

 

نگرش بدون قضاوت

گاهی اوقات، روانشناسان بالینی چیزهای دشواری را می شنوند. از محرک‌های OCD گرفته تا آسیب‌های گذشته، آن‌ها باید همیشه یک نگرش غیر قضاوت‌کننده نسبت به مشتریان خود داشته باشند. این به معنای ایجاد یک محیط امن و حمایت‌کننده است که در آن مراجعان می‌توانند آزادانه درباره افکار، احساسات و رفتارهای خود بدون ترس از انتقاد یا محکومیت صحبت کنند. با نشان دادن یک نگرش بدون قضاوت، مشتریان می توانند احساس کنند که پذیرفته شده اند. و این گشاده رویی، ایمنی و گرما است که خودکاوی و رشد شخصی را تشویق می کند.

تفکر تحلیلی و خلاق

توانایی ارزیابی و ارزیابی مسائل پیچیده روانشناختی، تدوین فرضیه ها و طراحی برنامه های درمانی مناسب، هسته اصلی کار یک روانشناس بالینی است. و این بدان معناست که آنها باید به طور منطقی در مورد کل پرونده ای که به آنها محول شده است فکر کنند. آنها ابتدا به دنبال جمع آوری اطلاعات مرتبط خواهند بود. سپس آنها باید از مهارت های تحلیلی برای نتیجه گیری در مورد آنچه که مشتری خود را ناراحت می کند استفاده کنند تا بتوانند یک برنامه درمانی را توصیه کنند. و گاهی اوقات، مشتریان آنها ممکن است مشکل ساده ای نداشته باشند، بنابراین کمی خلاقیت نیز کمک می کند!

  • سامرند سلیمی
  • ۰
  • ۰

تصمیم برای انجام لابیاپلاستی یک تصمیم بسیار شخصی است. به طور معمول، زنان اگر درد یا ناراحتی را با بزرگ شدن یا آسیب دیدگی لب‌هایشان تجربه می‌کنند، یا اگر ظاهر لب‌هایشان آنها را به خودآگاهی برساند، این روش را انتخاب می‌کنند. این مخصوصاً اگر احساس خودآگاهی یک زن آنقدر قوی باشد که باعث شود او از صمیمیت جنسی اجتناب کند.برای مشاوره با بهترین جراح لابیاپلاستی در تهران اینجا کلیک کنید.

لابیاپلاستی نه تنها به زنان کمک می کند تا احساس راحتی بیشتری داشته باشند و درد را در حساس ترین ناحیه بدن خود کاهش دهند، بلکه تغییرات زیبایی که جراحی ایجاد می کند اغلب منجر به افزایش اعتماد به نفس می شود که باعث می شود زنان در موقعیت های صمیمی راحت تر شوند. در واقع، بسیاری از زنان هوستون به  دکتر یاریش اعتماد می کنند  که دلیل اصلی تمایل آنها به جراحی این است که در طول رابطه جنسی احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند.

با توجه به اینکه عمل عشق ورزی بسیار نزدیک به اعتماد یک زن به بدنش است، جای تعجب نیست که بسیاری از زنان هیوستونی که دکتر یاریش در مورد جراحی لابیاپلاستی با آنها مشورت می کند، متعجب است که پس از انجام این عمل جراحی پلاستیک، چه مدت باید از رابطه جنسی خودداری کنند. . این زنان پس از سال‌ها زندگی، یا شاید حتی یک عمر، با لابیا (لب‌های واژن) غیرجذاب می‌دانند، این زنان آماده هستند تا بالاخره در رختخواب احساس اعتماد به نفس کنند.

خبر خوب برای زنان هیوستون این است که لابیاپلاستی دوره بهبودی نسبتاً سریعی دارد و معمولاً پرهیز فقط برای مدت کوتاهی لازم است.

اکثر بیماران لابیاپلاستی باید به مدت 1 ماه از رابطه جنسی خودداری کنند.

به طور معمول، زنان هوستون که تحت عمل جراحی لابیاپلاستی قرار می‌گیرند، باید در ماه اول پس از عمل از رابطه جنسی خودداری کنند. البته به یاد داشته باشید که تکنیک های متعددی برای انجام این جراحی وجود دارد. برخی از زنان لابیاپلاستی را روی لب‌های کوچک و لابیا بزرگ انجام می‌دهند و بنابراین به دوره‌های بهبودی طولانی‌تری نیاز دارند و هرکسی به طور متفاوتی بهبود می‌یابد. بنابراین، تا زمانی که دکتر یاریش در یکی از قرارهای بعد از عمل شما را از فعالیت جنسی پاک نکند، نباید رابطه جنسی را بعد از عمل لابیاپلاستی از سر بگیرید.

 

نکاتی برای بهبود سریعتر

دکتر یاریش می فهمد که دوری از صمیمیت با آن عزیز خاص در زندگی سخت است. اگرچه تضمینی نیست، برخی عادات و روال‌های مراقبت پس از عمل ممکن است بتوانند روند بهبودی را تسریع کنند یا حداقل اطمینان حاصل کنند که شما یک ماه پس از عمل به جای نیاز به زمان بهبودی اضافی، برای رابطه جنسی آماده هستید. *  این عادات عبارتند از:

  • مصرف هر گونه مسکن یا داروهای ضدالتهاب تجویزی دقیقاً طبق دستور
  • مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها دقیقاً طبق دستور، که اغلب در طول دوره بهبودی به بیماران لابیاپلاستی داده می‌شود و به دلیل احتیاط فراوان، از عفونت در محل جراحی جلوگیری می‌شود.
  • استراحت زیاد (به این معنی که از پا افتاده اید) در روزهای اولیه پس از جراحی
  • در ماه اول پس از عمل از ورزش های شدید خودداری کنید

درباره جدول زمانی بهبودی لابیاپلاستی بیشتر بدانید

اگر سؤالات دیگری در مورد لابیاپلاستی دارید، از جمله زمانی که فعالیت های اضافی مانند دویدن، اسب سواری یا ورزش های سنگین ممکن است از سر گرفته شود، بهترین کار این است که با خود دکتر یاریش صحبت کنید.

  • سامرند سلیمی